Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact

Sensibiliseringscampagne 2021: Zorg voor de veiligheid van je huishoudhulp, zorg voor werkomstandigheden die 5 sterren verdienen.

Op 18 mei lanceert het Werkbaarheidsfonds zijn 3de grote sensibiliseringscampagne gericht naar de klant. Het thema dat centraal staat, is de veiligheid van de huishoudhulpen.

Hoewel u, als werkgever, verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw werknemers, is de woning van de dienstenchequegebruiker de werkplek van de huishoudhulp. Hebben ze aan alle risico’s gedacht? Hebben ze er alles aan gedaan om eventuele ongelukken te vermijden? Jammer genoeg gebeuren er nog te vaak ongelukken op de werkvloer: valpartijen staan op de 1ste plaats in de statistieken. Deze campagne wenst de dienstenchequegebruikers te sensibiliseren en aan te moedigen om goede praktijken toe te passen. Dit om de veiligheid van hun huishoudhulp te garanderen en hen een 5 sterrenwerkplek aan te bieden!

Lees de volledige communicatie door op onderstaand prentje te klikken. Je kan eveneens een affiche bestellen voor op kantoor om zo samen met ons de campagne mee uit te dragen.