Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
dinsdag  4 oktober 2022 
Organisator: Vorm DC | Locatie: Online

Infosessie: lancering nieuwe werkbaarheidsscan

Voor management, leidinggevenden en zaakvoerders in de dienstenchequesector

Werkbaar werk in beeld brengen in jouw organisatie kan met de werkbaarheidsscan van Vorm DC. In onze nieuwe scan ontdek je nieuwe vragen, meerdere talen en een vragenlijst die ook klanten kunnen invullen.


maandag 10 oktober 2022 
Organisator: Vorm DC & 29 andere sectoren | Locatie: Leuven

Dag van Inclusie

Nieuwe medewerkers vinden in een krappe arbeidsmarkt is niet evident. Het is dan ook belangrijker dan ooit om je onderneming toegankelijk te maken, je medewerkers aan boord te houden en ieders talenten te benutten.


donderdag 13 oktober 2022 
Organisator: VDAB & Vorm DC | Locatie: Leuven

Praktische training: communiceren met anderstalige huishoudhulpen

Voor dienstenchequebedrijven uit Vlaams-Brabant

Veel huishoudhulpen hebben een andere moedertaal dan het Nederlands. Als consulent wil je goed communiceren met al jouw medewerkers en dat is niet gemakkelijk als de taal een drempel vormt. Blijf je niet blind staren op deze drempel. Krijg inzicht in hoe je helder kan communiceren in het Nederlands, met praktische tools die jouw boodschap ondersteunen en met een open houding die huishoudhulpen in hun kracht zet. Met deze opleiding willen we vertrekken van jullie mogelijkheden als consulent om aan de slag te gaan met anderstalige huishoudhulpen. Verwacht geen wondermiddelen, wel kleine, praktische tips om stap voor stap een verschil te maken voor jezelf en voor jouw medewerkers.


donderdag 13 oktober 2022 
Organisator: Vorm DC | Locatie: Online

Webinar 'Update Provinciale Sociale Kaarten'

Voor Vlaamse dienstenchequebedrijven

In kort tijdsbestek lanceren we tijdens dit webinar de updates van onze 'Provinciale Sociale Kaarten'. We stippen hierbij nog eens aan waarom deze tool een handig instrument kan zijn bij het ondersteunen van werk-welzijnsproblematieken van je huishoudhulpen. Eveneens belichten we de updates; de aanpassingen en toevoegingen.


dinsdag 15 november 2022 
Organisator: Vorm DC | Locatie: Waregem

Workshop 'Moeilijke gesprekken voeren'

Voor dienstenchequebedrijven van Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen

Tijdens deze gratis workshop leren we gesprekstechnieken aan omtrent het bespreekbaar maken van netelige kwesties o.v.v. werk-welzijnsproblematieken bij je huishoudhulpen.