Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact

Recent nieuws

Want we houden je graag op de hoogte

Maatregelen in het kader van de opleiding voor startende werknemers - Q1 2021

Omwille van de aanhoudende coronacrisis en de problemen die je ondervindt om opleiding te organiseren, heeft Vorm DC beslist om de tijdelijke aanpassingen voor startende werknemers in Q3 en Q4 2020 te verlengen tot eind Q1 2021.

Lees meer

Eindejaarswensen

Vorm DC wenst jullie een prettige kerst en een gelukkig 2021 toe!

Lees meer

Collectieve sluiting Vorm DC - Kerstvakantie

Vorm DC is gesloten van 24/12/20 t.e.m. 03/01/21.

Lees meer

Levering tools - Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie (21/12/20 - 03/01/21) worden er geen tools (gidsen, TOP, affiches, flyers, ...) geleverd.

Lees meer

UPDATE: klassikale opleidingen Vlaanderen

Naar aanleiding van de bijkomende maatregelen heeft Vorm DC besloten om alle klassikale opleidingen, die georganiseerd worden in Vlaanderen, te staken tot en met 31/12/2020.

Lees meer

Klassikale opleidingen

Vandaag circuleerden geruchten dat er geen klassikale opleidingen meer mochten plaatsvinden naar aanleiding van de publicatie van het ministerieel besluit op 28/10.

Lees meer

Wijzigingen vanwege Covid-19

Omwille van de huidige gezondsheidscrisis heeft Vorm DC beslist om enkele wijzigingen door te voeren voor de komende weken en maanden.

Lees meer

Aanpassen afgekeurde opleidingsdossiers 2019

Afgekeurde opleidingsdossiers van 2019 kunnen nog t.e.m. 31/10/20 aangepast en opnieuw ingediend worden. Na deze datum kunnen dergelijke dossiers niet meer ingebracht worden.

Lees meer

Vorm DC behaalde het Qfor WSE-certificaat!

Vorm DC werd succesvol doorgelicht en beantwoordt aan de criteria van de Qfor norm met module WSE-Scan. De Certificatiecommissie verklaart dat wij erkend zijn voor de hierna vermelde dienstverlening: advies en uitvoering van projecten met betrekking tot opleiding, competentiemanagement, HR en sensibilisering - in aansluiting met het sectorconvenant, inclusief ESF projecten.

Lees meer