Spring naar hoofd-inhoud

Schoonmaakgidsen, een must voor jouw huishoudhulpen!

Deze gidsen behandelen alle basisthema's van het beroep van een huishoudhulp. Zij kunnen dan ook dienen als ondersteuning bij een opleiding, naslagwerk of zelfs bij campagnes vanuit jouw bedrijf rond bepaalde thema's. 

Prijs

De schoonmaakgidsen zijn volledig gratis (ook geen verzendingskosten) voor dienstenchequebedrijven die ressorteren onder PSC 322.01, onderwijsinstellingen, de VDAB en derden organisaties. 

Voor dienstenchequebedrijven uit een ander paritair comité, private opleiders, of andere organisaties zijn de schoonmaakgidsen betalend:
€ 0,45 per gids + verzendingskosten (€ 6,29).

! Wij nemen geen bestellingen aan vanuit het buitenland ! 

Facturatie

Na de verzending van de bestelling sturen wij een debetnota op naar het emailadres dat je opgeeft in het bestelformulier. Wens je dat de debetnota nog naar een ander emailadres opgestuurd wordt, of wil je graag dat er een referentie vermeld wordt op de nota, dan kan je dit steeds aangeven bij de Opmerkingen. Klik hier voor onze algemene betalingsvoorwaarden.

Talen

De schoonmaakgidsen zijn beschikbaar in het Nederlands (NL), Frans (FR), Duits (DE), Engels (EN) en Oekraïens (UK). In het bestelformulier is de taal bij elke gids duidelijk aangegeven.

Je kan de gidsen eveneens downloaden: