Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact

Campagne De dankbaarste job

In het kader van het project ‘De dankbaarste job’ wil Vorm DC jonge werkzoekenden van -26 jaar bereiken om hen te informeren over het beroep van huishoudhulp, en de mogelijkheden en voordelen ervan. Ook willen we hen stimuleren om te solliciteren als huishoudhulp.

Vorm DC lanceert op 20 september 2022 een communicatiecampagne die gericht is naar jongeren van -26 jaar. De voornaamste doelstelling van deze campagne is om de clichés i.v.m. het beroep van huishoudhulp te doorbreken en om het naar voren te brengen als een dankbare en toegankelijke job.

Vanaf vandaag kan je gratis affiches bestellen voor op kantoor om zo samen met ons de campagne mee uit te dragen. De affiches kunnen besteld worden door dienstenchequebedrijven uit het PSC 322.01 én arbeidsbemiddelings- en opleidingspartners (VDAB, Actiris, Bruxelles Formation, Forem …). De bestellingen zullen kort vóór de lancering van de campagne opgestuurd worden.

Vanaf 20 september stellen we een toolbox met digitaal campagnemateriaal ter beschikking. 

We hebben ook nieuwe blocnotes ontwikkeld. Via deze blocnotes wensen we de aandacht, van de dienstenchequegebruikers, te vestigen op de boodschap van ‘De dankbaarste job’. 

Campagne 2022:

Thema: Samen stoffen we het beroep van huishoudhulp af.

2 affiches (60 x 40 cm)