Spring naar hoofd-inhoud

Bordspel

In het kader van de Jongerencampagne “De dankbaarste job” heeft Vorm DC een informatief spel ontwikkeld voor dienstenchequebedrijven, arbeidsmarktactoren, werkplekarchitecten en andere relevante derden die jongeren begeleiden naar werk.

A.d.h.v. dit spel kunnen de deelnemers de dienstenchequesector, op een ludieke manier, (beter) leren kennen.

Het spel kan zowel in het Nederlands als in het Frans (of met een gemengde groep) gespeeld worden. Er bestaat slechts 1 versie van het spel, in beide talen.

Nieuw: er werden nieuwe kaarten ontwikkeld die het basisspel aanvullen. Deze kaarten gaan specifiek over de gedragscompetenties (soft skills) die nodig zijn om het beroep van huishoudhulp te kunnen uitoefenen. De 36 extra kaarten (waarvan 6 blanco exemplaren waarop je eigen vragen kan noteren) worden samen met het spel geleverd.

Prijs

Het spel zelf is gratis, wij rekenen echter wel een administratieve kost aan:
€ 10 voor 1 spel, € 15 voor 2 spelen en € 20 voor 3 spelen.

Je kan maximum 3 speldozen bestellen (per bestelling).

Het spel kan besteld worden door dienstenchequebedrijven, arbeidsmarktactoren en organisaties die mensen begeleiden naar werk.

! Wij nemen geen bestellingen aan vanuit het buitenland ! 

Facturatie

Na de verzending van de bestelling sturen wij een debetnota op naar het emailadres dat je opgeeft in het bestelformulier. Wens je dat de debetnota nog naar een ander emailadres opgestuurd wordt, of wil je graag dat er een referentie vermeld wordt op de nota, dan kan je dit steeds aangeven bij de Opmerkingen. Klik hier voor onze algemene betalingsvoorwaarden.