Spring naar hoofd-inhoud

Project 'Team Ambassador'

Wat?

Dankzij Vorm DC kan je in je bedrijf een -26-jarige huishoudhulp opleiden als ambassadeur en zo komt hij of zij in 'Team Ambassador’.

We organiseren de opleidingen lokaal, per provincie. In deze 2-daagse opleiding krijgen de huishoudhulpen heel wat tips en tricks mee om hun verhaal te brengen. We werken aan hun zelfvertrouwen en zelfzekerheid, zodat ze klaar zijn voor de opname van hun video.

We maken samen met de huishoudhulp een aansprekende (korte) video en voorzien ondertitels in verschillende talen. Deze video’s kan je als bedrijf zelf inzetten, en wij als sector publiceren deze op onze verschillende sociale media (Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, Youtube).

Bekijk de video’s van de huidige ambassadeurs op onze website De Dankbaarste Job.

Ambassadeurs schakel je vervolgens in voor je dienstenchequebedrijf, en voor de sector in het algemeen tijdens jobdates, opleidingen, rekruteringsacties …

Als kers op de taart volg je als consulent zelf ook een opleiding rond omgaan met sociale media, zodat je de gemaakte video optimaal kan benutten in de employer branding van jouw bedrijf. 

Next?

In 2024 gaan we van start om voor alle opgeleide ambassadeurs verdiepingsopleidingen te organiseren, die focussen op community building en verdere verfijning van hun social skills. 

Inschrijven voor de verdiepingsopleidingen zal je kunnen doen via de persoonlijke mail die je van je accountmanager krijgt.

Voor consulenten en omkaderend personeel zullen we ook jaarlijks een extra opleidingsaanbod voorzien rond sociale media, online rekrutering, online branding of andere aansluitende thema’s. Hou dus zeker onze evenementenkalender in de gaten.

Info & voorwaarden

De huishoudhulpen die kunnen deelnemen zijn jonger dan 26 jaar en beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een positieve ingesteldheid.

Wij subsidiëren de loonkost (€ 18/uur) tijdens de 2-daagse opleiding en de halve opnamedag, de verdiepingsopleiding en bij de inzetbaarheid van de ambassadeur tijdens events of jobbeurzen op vraag van Vorm DC.

Je ontvangt een gratis video van je huishoudhulp in verschillende talen, zodat je deze kan delen via jouw sociale media.

Als consulent krijg je een opleiding rond sociale media, zodat je de video van jouw ambassadeur optimaal kan inzetten of zelf nieuwe video’s kan maken.

Inschrijven?

Er werden reeds provinciale ambassadeuropleidingen georganiseerd in Oost- & West-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen.

In het najaar van 2024 is de provincie Vlaams-Brabant aan de beurt, waarvoor dienstenchequebedrijven uit andere provincies ook nog steeds kunnen intekenen! Surf naar onze opleidingskalender om in te schrijven (of klik op de knop hieronder).

Ook in 2025 worden er nieuwe opleidingssessies georganiseerd, hou onze nieuwsbrief en opleidingskalender in het oog.

We hebben ook een beknopte handleiding ontwikkeld, die je stap per stap uitlegt hoe je als bedrijf zelf aan de slag kan gaan met ambassadeurs. De handleiding kan je hier nalezen.