Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact

Management Days 2022 gelanceerd!

Regelmatig organiseert Vorm DC Management Days, om jullie te inspireren rond werkbaarheid in de sector. In 2020 gingen we online aan de slag rond ondersteunend leidinggeven in tijden van corona. Voor 2022 nodigen we jullie graag uit voor een gratis hybride traject rond motivatie, wat je kan toepassen op zowel de huishoudhulpen als op hun directe leidinggevenden, de consulenten.

 

Vanaf 26/01/2022 start een wekelijks online traject waarin we in 4 sessies motivatie ontleden. We gaan motivatie en het motivatiecontinuüm bekijken en zoomen in op de drie aspecten van de zelfdeterminatietheorie autonomie, verbinding en competentie. Na deze 4 online sessies nodigen we jullie uit voor een verdiepingsworkshop in Herentals of Drongen, waarin we gedurende een dag de theorie omzetten in praktijk. Je stapt buiten met praktische handvaten en tips die meteen toepasbaar zijn in jouw onderneming.

 

In oktober 2021 hebben we dit traject getest met een aantal bedrijven en dit waren hun reacties:

Esther Snykers - SDB: “Het was voor mij interessant om motivatie eens in zijn geheel onder de loep te nemen. Vooral de verdiepingsworkshop bracht me creatieve inzichten, waar ik zelf al mee aan de slag ging. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.”

 

Ann Lens - Dienstenbrigade: “De mix tussen theorie en praktijk werkte wel voor mij. Onze eigen acties rond motivatie heb ik al wat aangepast, geïnspireerd door dit traject. Door bewust de tijd te nemen voor dit thema kom je zeker tot nieuwe inzichten die interessant zijn voor jouw dienstenchequebedrijf.”

 

Natasja Heylen - Start People Services: “Ik heb uit het traject heel wat zaken meegenomen waar ik mee aan de slag kan. Dat zijn zowel kleine aanpassingen als een echt intern project dat ik aan het uitwerken ben. De afwisseling van online theorie en praktijk in een verdiepingsworkshop werkte voor mij.”

 

Interesse? Hieronder geven we de data mee en de linken naar onze evenementenkalender, waar je per sessie nog extra informatie kan vinden en kan inschrijven.

Alvast tot dan!

 

26/1/2022 – 9u-10u30 – Motivatie/continuüm – deze sessie is voorbij.

2/2/2022 – 9u-10u30 – Autonomie – deze sessie is voorbij.

9/2/2022 – 9u-10u30 – Verbinding – deze sessie is voorbij.

16/2/2022 – 9u-10u30 – Competentie – inschrijven kan helaas niet meer.

22/02/2022 – 9u30-16u30 – Verdiepingsworkshop Herentals – info via deze link.

24/2/2022 – 9u30-16u30 – Verdiepingsworkshop Drongen – info via deze link.