Spring naar hoofd-inhoud

Recent nieuws

Want we houden je graag op de hoogte

UPDATE: klassikale opleidingen Vlaanderen

Naar aanleiding van de bijkomende maatregelen heeft Vorm DC besloten om alle klassikale opleidingen, die georganiseerd worden in Vlaanderen, te staken tot en met 31/12/2020.

Lees meer

Klassikale opleidingen

Vandaag circuleerden geruchten dat er geen klassikale opleidingen meer mochten plaatsvinden naar aanleiding van de publicatie van het ministerieel besluit op 28/10.

Lees meer

Wijzigingen vanwege Covid-19

Omwille van de huidige gezondsheidscrisis heeft Vorm DC beslist om enkele wijzigingen door te voeren voor de komende weken en maanden.

Lees meer

Aanpassen afgekeurde opleidingsdossiers 2019

Afgekeurde opleidingsdossiers van 2019 kunnen nog t.e.m. 31/10/20 aangepast en opnieuw ingediend worden. Na deze datum kunnen dergelijke dossiers niet meer ingebracht worden.

Lees meer

Vorm DC behaalde het Qfor WSE-certificaat!

Vorm DC werd succesvol doorgelicht en beantwoordt aan de criteria van de Qfor norm met module WSE-Scan. De Certificatiecommissie verklaart dat wij erkend zijn voor de hierna vermelde dienstverlening: advies en uitvoering van projecten met betrekking tot opleiding, competentiemanagement, HR en sensibilisering - in aansluiting met het sectorconvenant, inclusief ESF projecten.

Lees meer

Sensibiliseringscampagne 2020: Niks hocus pocus! Dit is het werk van een professional.

Op 14 september lanceert het Werkbaarheidsfonds een tweede grote sensibiliseringscampagne gericht naar de gebruikers van Dienstencheques. Het centrale thema is respect voor de huishoudhulp.

Lees meer

Informatie over corona

Op onze website, bij de ‘Tools’, hebben we voor jou allerhande informatie gebundeld die van pas komt in deze coronatijden.

Lees meer

GOB Opleiding COVID-19

Hieronder vind je een communicatie die verspreid werd door Brussel Economie en Werkgelegenheid.

Lees meer

Bedrijfsbezoeken in veilige omstandigheden

Onze sectorconsulenten kijken er enorm naar uit om opnieuw bedrijfsbezoeken af te leggen!

Lees meer