Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
maandag 8 mei 2023 12:00 - 12:30

Lunch & Learn: People First!

Voor zaakvoerders, leidinggevenden en consulenten

Organisator: SERV
Locatie: Jouw bureau

Vorm DC ondersteunt de intersectorale campagne rond werkbaar werk, getrokken vanuit de SERV. Daarom kan je op onze kalender een ruim aanbod van gratis events, webinars en workshops terugvinden. Bekijk zeker ook de volledige campagne op www.werkbaarwint.be

People first

Spreker: Roeland Van Dessel

De wereld verandert in sneltempo, en dat heeft zo zijn gevolgen voor de arbeidsmarkt. Maar wat is er nu eigenlijk allemaal aan het veranderen? Wat speelt er in de hoofden van de werkende mensen? Wat maakt dat zij ’s ochtends vrolijk en gemotiveerd uit hun bed springen om aan de slag te gaan? Of net niet? En vooral: hoe kunnen hierop inspelen? Zodat we niet alleen vanuit het HR-beleid, maar samen met alle stakeholders (overheid, sociale partners en de medewerkers zelf) kunnen werken aan een aanpak die future proof is en constructief bijdraagt aan een verhoging van de tewerkstellingsgraad én de werkbaarheidsgraad?

Het boek People First bevat zeker niet alle antwoorden, maar de 8 sleutels voor een futureproof arbeidsmarkt geven alvast een verfrissende kijk op de loopbaan van vandaag en morgen.

Deelnemen aan dit event is gratis en inschrijven kan via deze link.

 

Lunch & Learn: People First!