Spring naar hoofd-inhoud
donderdag 27 april 2023 09:30 - 11:00

Ervaringsuitwisseling: Werkhervatting na burn-out. Re-set van AMS zet je op weg.

Voor zaakvoerders, leidinggevenden en consulenten

Organisator: SERV
Locatie: SERV
Wetstraat 34

Vorm DC ondersteunt de intersectorale campagne rond werkbaar werk, getrokken vanuit de SERV. Daarom kan je op onze kalender een ruim aanbod van gratis events, webinars en workshops terugvinden. Bekijk zeker ook de volledige campagne op www.werkbaarwint.be

 

Werkhervatting na burn-out. Re-set van AMS zet je op weg. Hoe ga je als onderneming om met een heropstart na langdurige afwezigheid? En hoe doen andere ondernemingen het?

In deze workshop ga je aan de slag onder leiding van Eva Geluk, expert bij de Antwerp Management School. We gaan op zoek naar de hefbomen die maken dat medewerkers na burn-out op een duurzame manier hun werk kunnen hervatten. Welke noden en behoeften hebben deze werknemers tijdens de re-integratie? Eva Geluk van AMS stelt het wetenschappelijk gestoelde instrument Re-set voor dat hierbij kan ondersteunen.

Daarnaast ga je ook met andere ondernemingen in gesprek over hun ervaringen en hoe zij het aanpakken. Voldoende tijd en ruimte dus om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen en geïnspireerd aan de slag te gaan!

Deelnemen is gratis en inschrijven kan via deze link.

Ervaringsuitwisseling: Werkhervatting na burn-out. Re-set van AMS zet je op weg.