Spring naar hoofd-inhoud
dinsdag 21 maart 2023 15:30 - 16:30

Webinar Kick-off Toolbox Grensoverschrijdend gedrag in de Dienstenchequesector

Voor opleiders in de dienstenchequesector

Organisator: Vorm DC
Locatie: Online

Tijdens dit webinar stellen wij “de Toolbox Grensoverschrijdend gedrag in de DC-sector” voor aan alle opleiders in de dienstenchequesector.
De Toolbox bevat didactisch materiaal om grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken. Het materiaal is opgedeeld in 4 verschillende delen. Elk deel is opgebouwd uit een reeks oefeningen die je kan gebruiken tijdens een opleiding. Elke oefening is opgebouwd uit: een opleidingsfiche en (bij sommige oefeningen) extra bijlages voor de trainer en/of deelnemers.

Trainers die werken voor of in dienstenchequebedrijven kunnen zo aan de slag gaan rond het thema grensoverschrijdend gedrag. De trainer kan zijn: de consulent, de zaakvoerder, een externe trainer, een coach...

Het is belangrijk dat de huishoudhulpen Nederlands verstaan en spreken. Het betreft hier immers een gevoelig onderwerp waarbij het belangrijk is dat iedereen elkaar verstaat, dat er gepraat kan worden over emoties en gevoelens en waarbij nuances verschil maken.

Afhankelijk van de context en de mogelijkheden, kan deze Toolbox dynamisch gebruikt worden. Of je volgt het stramien van begin tot einde, van deel 1 t.e.m. deel 4. Dan doorloop je het totaalprogramma met de door ons opgestelde opbouw. Of je kan er één of meerdere oefeningen uit selecteren. 

Inschrijven voor dit webinar kan via onderstaand formulier.De inschrijvingen zijn afgesloten.
Webinar Kick-off Toolbox Grensoverschrijdend gedrag in de Dienstenchequesector