Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
dinsdag 4 oktober 2022 11:00 - 12:00

Infosessie: lancering nieuwe werkbaarheidsscan

Voor management, leidinggevenden en zaakvoerders in de dienstenchequesector

Organisator: Vorm DC
Locatie: Online

Werkbaar werk voor huishoudhulpen in beeld brengen, is bekijken hoe ver je staat binnen je bedrijf op het vlak van motivatie, stressbeheersing, werk/privé balans en opleiding. Maar hoe kan je zoiets nu in beeld brengen? Samen met dienstenchequebedrijven en sociale partners werkte Vorm DC binnen het ESF-project 'werkbaarheidsscan en werkbaarheidsconsulent' intensief aan een nieuwe werkbaarheidsscan. Na een testfase in het voorjaar van 2022 lanceren we deze tool nu ook gratis voor jullie.

Deze nieuwe werkbaarheidsscan bouwt verder op de scan die in 2015 werd gelanceerd. De vernieuwingen en uitbreidingen zorgen ervoor dat we een beter beeld krijgen op de werkbaarheid van de job van de huishoudhulpen binnen jullie bedrijf. Jullie kunnen de volgende zaken verwachten:

  • De info over de werkbaarheid verzamelen we door 3 verschillende vragenlijsten, gericht op het intern personeel, de huishoudhulpen en de klanten. Dat geeft jullie een 360° beeld over de werkvloer.
  • Huishoudhulpen kunnen de vragenlijst in 9 talen invullen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Portugees, Roemeens, Pools, Bulgaars.
  • Door de extra vragen rond het thema 'Opleiding' krijgen jullie ook op dit vlak een beeld van wat leeft in jullie organisatie.

 

Ben je benieuwd hoe jullie deze scan kunnen uitvoeren? En wat je kan doen met de resultaten?

Volg dan ons webinar en ga erna meteen aan de slag!

Inschrijven kan hieronder. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met hierin meteen de link naar het webinar.

Infosessie: lancering nieuwe werkbaarheidsscan