Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
donderdag 19 mei 2022 09:30 - 16:00

Opleiding: Omgaan met discriminerende uitlatingen van klanten

Voor consulenten van dienstenchequebedrijven die zich willen versterken in het omgaan met discriminerende uitlatingen van klanten

Organisator: Vorm DC
Locatie: Park Inn by Radisson Hotel Leuven, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Wat?

Als consulent in een dienstenchequeonderneming word je soms geconfronteerd met uitspraken van klanten die, vaak onbedoeld, discriminerend zijn.

Voorbeelden: “Ik wil graag een jonge huishoudhulp want die kan ik nog opleren.”, “Ik wil graag een oudere huishoudhulp want die kent het klappen van de zweep al.”, “Die huishoudhulp die je stuurde, die draagt een hoofddoek! Dat wil ik niet in mijn huis hoor!”, “Stuur me geen huishoudhulp die anderstalig is want ik wil ermee kunnen babbelen!” ... 

Herkenbaar? En daar zit je dan als consulent in een gewrongen positie: enerzijds ben je een professionele kracht werkzaam bij een dienstenchequeonderneming die niet discrimineert en anderzijds verlangt een klant van jou dat je zijn wensen inwilligt, ook al zijn die wensen discriminerend. Je wil correct handelen, en je wil de (potentiële) klant ook niet kwijt.

Wat doen dit soort situaties met je? Hoe ga je daarmee om? Hoe antwoord je op discriminerende uitlatingen? Dat zijn het soort vragen waarop we in deze opleiding een antwoord willen bieden. We gaan aan de slag met reële situaties, we wisselen tips en tricks uit en vooral, we oefenen in het reageren op discriminerende uitlatingen.

Doelstelling: je gesterkt voelen in hoe je omgaat met discriminerende uitlatingen van klanten.

We organiseren deze opleiding voorlopig 1 maal. We kozen voor een centrale plaats. Mocht er een grotere interesse zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, dan sluiten we zeker niet uit dat we de opleiding nog organiseren.

Waar?

  • Park Inn by Radisson Hotel Leuven, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven
  • Routeplan

Wanneer?

De opleiding gaat door op donderdag 19 mei 2022.

  • Onthaal: vanaf 9u
  • Opleiding: 9u30 - 16u

Lunch wordt voorzien.

Voor wie?

Consulenten van dienstenchequebedrijven uit PSC 322.01

Hoe inschrijven?

De inschrijvingen voor dit event zijn afgesloten op 9 mei 2022.

Er mag 1 persoon per bedrijf ingeschreven worden.

Bij ongewettigde afwezigheid, wordt een no show fee van € 75 aangerekend.

Nog vragen?

Neem dan zeker contact op!