Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
donderdag 14 oktober 2021 13:00 - 16:00

Infosessie: Re-integratie van zieke werknemers en nieuwe tools Vorm DC

We meet again!

Organisator: VDAB & Vorm DC
Locatie: GC Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 42, 2520 Ranst

Afwezigheid door langdurige ziekte heeft een hoog prijskaartje voor de werkgever, voor de sociale zekerheid en voor de maatschappij, maar zeker ook voor de arbeidsongeschikte werknemer zelf: het leidt tot inkomstenverlies, verlies van sociale contacten, en vaak tot nog meer gezondheidsproblemen. Hoe langer iemand arbeidsongeschikt is, des te moeilijker het voor hem of haar is om opnieuw te gaan werken. Het is dus van het allergrootste belang om werknemers in een vroeg stadium de kans te geven weer aan de slag te gaan. 

Tijdens de infosessie georganiseerd door Vorm DC en VDAB op donderdag 14 oktober geeft een expert je zicht op de dienstverlening vanuit VDAB en partners omtrent dit thema. Aansluitend stelt Elke van Vorm DC de nieuwe tools van Vorm DC nog even voor.

Daarnaast is het ook een uitgelezen kans om te netwerken na een lange coronaperiode en te leren hoe andere bedrijven en organisaties omgaan met dit thema. Zorg er dus voor dat je deze gratis infonamiddag niet mist!

Programma

  • 13u - Ontvangst met koffie en gebak
  • 13u30 - Re-integratie vanuit ziekte door Nikolaj Bassele, VDAB, Expert intensieve dienstverlening (thema re-integratie)
  • Pauze
  • 15u - De Provinciale Sociale Kaart & andere nieuwe Vorm DC tools door Elke Beyers, Accountmanager/projectcoördinator Vorm DC
  • 15u30 - Mogelijkheid tot netwerken

Inschrijven

Inschrijven kan gratis via deze link.