Spring naar hoofd-inhoud
donderdag 25 mei 2023 17:00 - 19:30

Stress & Burn-out, nu en vroeger.

Voor zaakvoerders, leidinggevenden en consulenten

Organisator: SERV
Locatie: Industriemuseum
Minnemeers 10

Vorm DC ondersteunt de intersectorale campagne rond werkbaar werk, getrokken vanuit de SERV. Daarom kan je op onze kalender een ruim aanbod van gratis events, webinars en workshops terugvinden. Bekijk zeker ook de volledige campagne op www.werkbaarwint.be

Event in industriemuseum Gent over stress & burn-out

Sprekers: Lien Van Rampelberg & Hendrik Delagrange - Stichting Innovatie en Arbeid

Lezing

Een zorgvuldige aanpak voor preventie van werkstress is noodzakelijk, maar niet makkelijk te realiseren. Hoe kan je hier als onderneming op inzetten? Welke obstakels zijn er te overwinnen en hoe pak je die aan?

In deze lezing lichten Lien Van Rampelberg en Hendrik Delagrange, onderzoekers bij de Stichting Innovatie en Arbeid (STIA) hun onderzoek ‘Uitdagingen voor werkstresspreventie in ondernemingen’ toe.

Tentoonstelling

Aansluitend kan je de tentoonstelling ‘Burn. Van brandgevaar tot burn-out’ van het Gents industriemuseum bezoeken..

Het Industriemuseum pakt van 19 november 2022 tot en met 3 september 2023 uit met een nieuwe expo over veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer tussen 1800 en vandaag. Van brandgevaar tot burn-out, van arbeidsongeval tot ergonomie, van prikklok tot preventie. 

Kinderworkshops

Om mensen met kinderen de kans te geven naar dit afterwork event te komen, zijn er ook gratis kinderworkshops voorzien in het museum.

 

Deelnemen is gratis en inschrijven kan via deze link.

Stress & Burn-out, nu en vroeger.