Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
dinsdag 28 juni 2022 13:00 - 15:00

Online workshop: De Generatiebril

Jong en oud op de werkvloer, een gouden zaak!

Organisator: Intersectoraal Netwerk
Locatie: Online

Wil je graag inzicht krijgen in generatieverschillen op de werkvloer? Wil je meer weten over hoe jong en oud optimaal kan samenwerken? Ben je op zoek naar advies om de leeftijdsmix van je medewerkers als troef uit te spelen?

Dan nodigt het Intersectoraal Netwerk je met plezier uit voor de online workshop 'De Generatiebril' onder leiding van Pascal Roskam, lector/onderzoeker aan de Hogeschool Gent. Je leert er hoe generaties naar elkaar kijken en je krijgt tips mee om de samenwerking op de werkvloer te ondersteunen.

Waarom deelnemen?

Nieuwe medewerkers vinden in een krappe arbeidsmarkt is niet evident. Je onderneming toegankelijk maken voor alle talenten en je medewerkers aan boord houden is dan ook belangrijker dan ooit. Een van de voorwaarden hiervoor is een goede samenwerking tussen de teamleden ongeacht taal, nationaliteit … maar ook leeftijd.

Praktisch

  • Wanneer? Dinsdag 28 juni van 13 uur tot 15 uur
  • Waar? Online, via Zoom

Voor wie?

Zaakvoerders, HR-verantwoordelijken, leidinggevenden …

Ken je mensen voor wie deze info ook wat zou kunnen zijn? Nodig ze dan vooral uit om deel te nemen aan deze workshop!

Liever een fysieke workshop?

Het Intersectoraal Netwerk organiseert eveneens op maandag 20 juni van 13 uur tot 16 uur een fysieke workshop in Sint-Denijs-Westrem.

Hoe inschrijven?

Schrijf hier in voor de online of fysieke sessie.

Infofiche

Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch aan de slag? Bekijk dan zeker onze infofiche en ons filmpje over leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer.