Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact

Recent nieuws

Want we houden je graag op de hoogte

Jess Event: Annulatie

Wij hebben met spijt in het hart de heel moeilijke beslissing genomen om de 4 Jess Events m.b.t. het thema “omgaan met grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer‘’ te annuleren.

Lees meer

JESS Events met als gastspreker Goedele Liekens over grensoverschrijdend gedrag

Na een lange coronaperiode van thuiszitten en geen bijeenkomsten, brengen we daar verandering in en is het tijd voor iets leuks! “Kijken jullie daar ook naar uit?” Wij zeker wel.

Voor de tweede keer organiseren we events voor jonge huishoudhulpen, en dat in een leuk jasje (euh zeg maar cape). Want vanaf nu worden de -26 jarigen omgedoopt tot ‘JESS HERO’ tijdens 4 leerrijke events in Vlaanderen voor telkens 100 huishoudhulpen.

 

Lees meer

Teambuilding Vorm DC op 17/09

Wij hebben vrijdag onze jaarlijkse teambuilding en zullen niet bereikbaar zijn via telefoon of mail. Maandag helpen wij u graag weer verder!

Lees meer

Vanaf Q3 2021 keren we terug naar het ‘oude’ normaal wat betreft de opleiding voor nieuwe werknemers

Nu we stilletjes aan het normale leven weer kunnen hernemen en het virus in kracht lijkt af te nemen, vervallen de tijdelijke aanpassingen inzake de opleidingsverplichting voor nieuwe werknemers. Vanaf 01/07/2021 zijn de regels van vóór corona opnieuw van toepassing.

Lees meer

Levering tools tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie worden er géén tools (gidsen, TOP, affiches, flyers, ...) geleverd.

Lees meer

Verderzetting subsidiesysteem nieuwe medewerkers

Zoals elk jaar in juni informeren we u over de verderzetting van het subsidiesysteem voor nieuwe medewerkers. Op de vorige raad van beheer hebben de sociale partners beslist om het systeem te verlengen met 6 maanden, t.e.m. 31/12/2021.

Lees meer

De dankbaarste job

Deze laatste maanden werkt het Vorm DC-team hard aan het finaliseren van initiatieven voor jongeren ( - 26 jaar)*. Alles wordt onder de noemer van ‘De dankbaarste job’ gegroepeerd. Vanwaar deze naam? Vorm DC wil het belang van het dienstverlenende beroepvan huishoudhulp beklemtonen.

Lees meer

Subsidiesysteem opleiding starters - Deadline indienen opleidingsplan Q1 2021

Je kan ten laatste op 31/05/21 een opleidingsplan indienen voor kwartaal 1 van 2021.

Lees meer