Spring naar hoofd-inhoud
EvenementenContact
dinsdag 2 november 2021 09:00 - 12:00

Opleiding: Hoe zorg ik voor een betere match tussen klant en huishoudhulp?

Voor consulenten, leidinggevenden en zaakvoerders in de dienstenchequesector

Organisator: Cevora
Locatie: Online

Een sterke band met jouw klanten en huishoudhulpen is belangrijk. Als je daarin investeert, leidt dit tot betere communicatie, meer onderling begrip en het beter navolgen van de veiligheidsvoorschriften.

Wat leer je in deze opleiding?

In deze opleiding leer je in gesprek gaan met verschillende types klanten en huishoudhulpen. Elk type heeft een bepaalde stijl en zaken die hij/zij belangrijk vindt. Hoe meer je je eigen communicatiestijl daarop afstemt, hoe beter je kan communiceren met die klant of huishoudhulp. Op die manier kan je bijvoorbeeld ook een betere match maken tussen klanten en huishoudhulpen of kan je samen beter een oplossing zoeken bij problemen.

Een voorbeeld in deze Corona-tijden: sommige klanten zijn bang, werken nog van thuis uit of hebben financiële bedenkingen, … Allemaal redenen om de huishoudhulp nog niet direct te laten opstarten. Hoe kan je in communicatie gaan met de klant hierover? Hoe pas je je communicatiestijl aan aan de klant in kwestie? Hoe pak je het gesprek aan om je klant meer te laten meedenken? Ook op je communicatie met huishoudhulpen is dit van toepassing.

  • Je kan weerstanden van jezelf, de klant en de huishoudhulp omdenken naar kracht of opportuniteit.
  • Je kan je communicatie aanpassen aan de specifieke eigenschappen van de klant of de huishoudhulp.
  • Je kan aan klantenbinding doen op een zelfzekere en constructieve wijze.

Doelgroep

Je bent consulent of leidinggevende in de dienstenchequesector. Je wilt een betere communicatie bereiken met je klanten en huishoudhulpen, je empathische skills verhogen en je wilt verder gaan dan enkel planningen maken.

Val je onder het paritair comité 337? Dan kan je uitzonderlijk ook deelnemen aan deze opleiding, dankzij onze samenwerking met Vorm DC in het kader van het werkbaarheidsfonds. Hoe? Maak je MyCevora-account aan en schrijf je in!

Programma

Ontdek het programma via deze link.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via deze link.

Meer info?

Indien je vragen hebt over deze opleiding, dan mag je Cevora contacteren op 0800 59 222 of via contact@cevora.be.